phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 145015

Tipkovnica + miš CHERRY Stream Desktop Recharge, tiha, bežična, crna

Cijena na web shopu

664,47
kn

Raspoloživo

Cijena na web shopu za plaćanje na rate
12 x 55,37 kn
6 x 110,75 kn

STANJE U TRGOVINAMADropdown

Poslovnica Raspoloživo Na upit
Zagreb Utrine
Zagreb Špansko
Zagreb Dubrava
Rijeka
Split Brodarica
Split Sućidar
Osijek
Vinkovci
Varaždin
Pula
Zadar

Jamstvo: 36 mj.

  • Opis
    Koncept punjenja - za dugotrajnu uporabu
    CHERRY STEAM DESKTOP RECHARGE PUNJENJE koristi punjive baterije NiMH koje će trajati mjesecima s jednim punjenjem. Nakon toga možete prikladno napuniti tipkovnicu i miša putem USB-C dok nastavite raditi neometano. Uređaj se također može potpuno isključiti kako bi se dodatno očuvalo trajanje baterije. Budući da naš stolni set traje dulje od bilo koje punjive baterije, moguće je sami zamijeniti NiMH baterije marke GP, koje su praktične i ekološke.

    Održivost i ergonomija - dobra investicija
    Zaštita okoliša i održivost pitanja su koja se tiču svih. Što se tiče odgovornih i održivih kupnji ovih dana, svima nam je potrebno malo smjernica. Naša tipkovnica nagrađena je najstarijim od svih europskih pečata za zaštitu okoliša, “Blue Angel”, a osim toga, pakiranje smo učinili potpuno bez plastike. Međutim, održivost također znači da moramo razmišljati o sutra s obzirom na vlastito zdravlje ili zdravlje naših zaposlenika. Mjerilo za to je usklađenost s definiranim ergonomskim i sigurnosnim standardima, pa smo ovim novim stolnim setom postavili temelje za to. Nosi GS pečat “Safety Tested”, koji je jedina zakonski regulirana testna oznaka za sigurnost proizvoda u Europi.

    Performanse i stabilnost - CHERRY kvaliteta
    CHERRY STEAM DESKTOP RECHARGE ima kvalitetu iznutra i izvana. CHERRY tipkovnica ima koristi od integrirane metalne ploče i protukliznih gumenih nožica, što znači da je u svakom trenutku stabilna na radnoj površini. Slično, miš se udobno gnijezdi u ruci i kombinira optimalnu težinu sa savršenim kliznim performansama. Tipkovnica i miš opremljeni su 128-bitnom CCM enkripcijom koja pruža još veću sigurnost podataka.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.