phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 144986

Monitor AOC U27P2CA, 27", IPS, UHD 3840x2160, 4ms, 60 Hz, 2xHDMI, DP, USB-C, pivot, zvučnici

Cijena na web shopu

3.658,71
kn

Raspoloživo

Cijena na web shopu za plaćanje na rate
12 x 304,89 kn
6 x 609,79 kn

STANJE U TRGOVINAMADropdown

Poslovnica Raspoloživo Na upit
Zagreb Utrine
Zagreb Špansko
Zagreb Dubrava
Rijeka
Split Brodarica
Split Sućidar
Osijek
Vinkovci
Varaždin
Pula
Zadar

Jamstvo: 36 mj.

  • Opis
    U27P2CA savršen je izbor za profesionalce i tvrtke koji traže poboljšanu produktivnost i bogatu povezivost. Ima USB-C s isporukom napajanja od 65 W, 4xUSB 3.2 i 27-inčni IPS panel sa širokim kutovima gledanja i 4K UHD rezolucijom. Ovaj monitor također je spreman za igre s prilagodljivom sinkronizacijom koja osigurava glatko igranje bez napora.

    USB-C
    Pojednostavite veze samo s jednim kabelom. USB-C veza pruža DisplayPort alternativni način rada za prijenos video signala visoke razlučivosti s prijenosnog računala na monitor uz istovremeno punjenje baterije prijenosnog računala s monitora USB-om. Dodatno, USB 3.1 osigurava munjevit prijenos podataka, pa se čak i prijenos 4K filma može obaviti za manje od jedne minute.

    UHD (4K) REZOLUCIJA
    S 4K UHD rezolucijom od 3840 x 2160 piksela - četiri puta većom od razlučivosti Full HD zaslona - monitor se može pohvaliti gustoćom piksela koja daje briljantno oštre slike s najsitnijim detaljima.

    IPS PANEL
    IPS ploča osigurava izvrsno iskustvo gledanja sa živopisnim, ali briljantnim i točnim bojama. Boje izgledaju konzistentno bez obzira iz kojeg kuta gledate na zaslon.

    PIVOT FUNKCIJA
    Zahvaljujući funkciji zakretanja, vaš se monitor može zakrenuti za 180 ° iz vodoravnog u portretni način, što je osobito korisno za stolno objavljivanje.

    NISKO PLAVO SVJETLO
    AOC Lowblue Light štiti vas od štetnog plavog svjetla za koje se pokazalo da tijekom dugih seansi izaziva naprezanje očiju, glavobolju i poremećaje spavanja. Naša značajka Lowbue Light smanjuje štetne valne duljine koje emitiraju bez žrtvovanja sastava boje, oslobađajući iskustvo od brige o oštećenju oka.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.