phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 145013

Bluetooth zvučnik ANKER Soundcore Rave PartyCast, BT5.0, 80W, Light Show, IPX7, 18 sati autonomije, crni

Cijena na web shopu

1.284,55
kn

Raspoloživo

Cijena na web shopu za plaćanje na rate
12 x 107,05 kn
6 x 214,09 kn

STANJE U TRGOVINAMADropdown

Poslovnica Raspoloživo Na upit
Zagreb Utrine
Zagreb Špansko
Zagreb Dubrava
Rijeka
Split Brodarica
Split Sućidar
Osijek
Vinkovci
Varaždin
Pula
Zadar

Jamstvo: 24 mj.

  • Opis
    Anker Soundcore Rave zvučnik, 160 W
    Uživajte sa zvučnikom idealnim za zabave, koji ima čak 160 W snage u kombinaciji s dva 13,34 cm niskotonca, dva 5 cm visokotonca i Bass Portom.

    Pritiskom na gumb BassUp poseban procesor prvo analizira, a zatim poboljša frekvencije bass-a vaše glazbe. Ovaj audio signal pretvoren je u intenzivniji zvuk kroz najnovije neodimijske zvučnike.

    Podignite atmosferu svake zabave audio-vizualnim doživljajem. Za to brinu podesivi svjetlosni načini koji slijede ritam vaše glazbe.

    Idealan za vašu zabavu
    Opremljen je s ekskluzivnim inteligentnim sustavom za upravljanje upotrebe energije. Baterija izdrži do 24 sati reprodukcije s jednim punjenjem i može se puniti tijekom slušanja glazbe putem ugrađenog USB priključka.

    Rave Mini koristi aplikaciju Soundcore; elegantno jednostavan, ali moćan softver koji vam omogućuje da u potpunosti prilagodite zvuk i svjetla putem pametnog telefona ili tableta.

    Potvrda vodootpornosti IPX4.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.