phone search
0
profile Profil

ZATVORI Close icon

Šifra proizvoda: 145002

Bluetooth slušalice ANKER Soundcore Liberty Air 2 TWS, bežične, BT5.0, Qualcomm aptX, cVc 8.0, QI punjenje, 28 sati autonomije, crne

Cijena na web shopu

640,55
kn

Raspoloživo

Cijena na web shopu za plaćanje na rate
12 x 53,38 kn
6 x 106,76 kn

STANJE U TRGOVINAMADropdown

Poslovnica Raspoloživo Na upit
Zagreb Utrine
Zagreb Špansko
Zagreb Dubrava
Rijeka
Split Brodarica
Split Sućidar
Osijek
Vinkovci
Varaždin
Pula
Zadar

Jamstvo: 24 mj.

  • Opis
    Moderan dizajn s HearID tehnologijom
    Soundcore Liberty Air 2 dolazi s ugrađenim dijamantskim zvučnikom koji povećava frekvencijski raspon za 15% i isporučuje čak do dvostruko više basa od klasičnih slušalica. Slušalice imaju povećanu otpornost na vodu, tako da možete nastaviti slušati glazbu čak i ako vas uhvati kiša. Ugrađena HearID tehnologija analizira vaš jedinstveni profil sluha i stvara osobni profil koji je prilagođen isključivo vašim ušima.

    Četiri mikrofona za uklanjanje buke
    Svaka slušalica ima dva mikrofona integrirana s cVc 8.0 tehnologijom za upućivanje poziva bez ikakvih buka iz okoline. Dolaze s moćnom baterijom koja jamči do 7 sati rada. Prikladna futrola za pohranu, koja je ujedno i prijenosna baterija, omogućuje vam punjenje slušalica ma gdje se nalazili. Brzo 10-minutno punjenje u slučaju će biti dovoljno za 2 sata reprodukcije.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda webstranice slažete se s uvjetima korištenja. Klikni ovdje i saznaj više informacija.